-

Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'in 11. haftasında Afyonspor, evinde Karacabey Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Maçta golü atan isim Afyonspor'un oyuncusu Süheyl Çetin oldu. Karşılaşmayı yöneten hakemler ise Sinan Özcan, Bülent Korkmaz ve Çağrıcan Pazarcıklı oldu. Süheyl Çetin'in golü 22. dakikada geldi.

Afyonspor, maça Boran Güngör, Ali Mert Aydın, Batuhan Çakır, Süheyl Çetin, Serdar Güncü, Savaş Yorulmaz, Ergün Keleş, Kerem Kaya, İsmail Hakkı Doğan, Mehmet Alaeddinoğlu ve Muhammet Enes Erdem kadrosuyla çıktı. Karacabey Belediyespor ise Hüseyin Arslan, Fatih Tultak, Selimcan Temel, Mehmet Bağlı, Ersel Aslıyüksek, Ömer Faruk Yücel, Ali Aydemir, Abdullah Balıkuv, Alperen Özşahin, Ahmet Memiş ve Sinan Akaydın'dan oluşan bir kadro ile mücadele etti.

Afyonspor, Süheyl Çetin'in 22. dakikada attığı golle maçın tek golünü buldu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maçta sarı kart gören oyuncular ise Afyonspor'dan Eray Akar ve Kerem Kaya oldu.

Afyonspor bu galibiyetle ligdeki puanını 15'e çıkardı ve bir sonraki maç için moral buldu. Karacabey Belediyespor ise bu mağlubiyetle ligdeki 7. yenilgisini aldı ve puanını 9'da kaldırdı.

Bu sonuçla Afyonspor, TFF 2. Lig'de üst üste ikinci galibiyetini aldı ve ilk 5 takım arasına girmeyi başardı. Karacabey Belediyespor ise alt sıralarda kalmaya devam etti.

#TFF2Lig #Afyonspor #KaracabeyBelediyespor #Futbol #MaçSonucu