-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında, vatandaşlar ve esnaf caddeleri, sokakları ve evlerini bayraklarla süsledi. Eskişehirli vatandaşlar, evlerinin pencerelerine ve balkonlarına bayraklar astılar ve esnaf da dükkanlarını ay yıldızlı bayraklar ve Gazi Mustafa Kemal'in posterleri ile donattılar. Her ev ve dükkana açılan bayraklar, görsel bir şölen oluşturdu.

İşletmesine bayrak asan bir esnaf olan Uğur Atahan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kendi ana vatanları olduğunu söyledi. Gelecek nesillere bu mirası taşımak için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini vurguladı. Ülkenin kendilerine armağan edildiğini ve bunun için gurur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi. Cumhuriyeti bizlere getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri saygıyla anıyoruz. Bu sevginin sadece özel günlerde değil, her zaman akıllarında ve kalplerinde olması gerektiğini belirtti. Cumhuriyetin 100. yılını kutladı ve minnettarlığını ifade etti.

Eskişehir'de vatandaşlar ve esnaflar, Cumhuriyetin 100'üncü yılını bayraklarla kutladılar. Evlerin pencereleri ve balkonları bayraklarla süslendi, dükkânlar da ay yıldızlı bayraklar ve Gazi Mustafa Kemal'in posterleri ile donatıldı. Bu görsel şölen, Cumhuriyetin önemini vurgulamak için büyük bir adımdı.

Uğur Atahan adlı bir esnaf, Türkiye Cumhuriyeti'nin ana vatanları olduğunu belirtti. Gelecek nesillere mirası devretmek için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi. Ülkenin kendilerine armağan olduğunu, bu yüzden gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anarken, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı ve bu sevginin her zaman aklımızda ve kalbimizde olması gerektiğini vurguladı.

#Eskişehir #Cumhuriyet100 #TürkiyeCumhuriyeti #GaziMustafaKemal #Atatürk #bayraklarlaşenlen100yıl