-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü kutlama programı çerçevesinde, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı şehitliğinde devleti ve bayrağı için canlarını feda eden tüm şehitler için bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlikte Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, etkinlikte yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından Eğirdir Garnizon Komutanlığı'nda bulunan 7 şehidin hikayelerini anlattı. Tuğgeneral Aşık, konuşmasının sonunda ise "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun" dedi.

Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu'nun duanın ardından katılımcılar şehit kabirlerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında katılımcılar şehitlerin mezarlarına kırmızı-beyaz karanfiller bırakarak dua ettiler. Bu anlamlı etkinlik, Cumhuriyet Bayramı'nın önemi ve şehitlerimizin hatırasını yaşatma amacıyla düzenlendi.

#CumhuriyetBayramı #100yıl #şehitler #Eğirdir