-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Kutlu Olsun!Gaziler Günü Kutlu Olsun!

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, PTT tarafından düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" çerçevesinde 21 yıl önce kendisine yazdığı mektubu TOGG ve Devrim'in önünde teslim aldı. PTT tarafından 2002 yılında başlatılan kampanya kapsamında yazılan mektuplar, geçtiğimiz günlerde vatandaşlara dağıtılmaya başlandı. Salih Altun da 21 yıl önce kaleme aldığı mektubu Cumhuriyetin 100. yılında teslim aldı. Mektubu teslim alırken duygusal anlar yaşadığını belirten Altun, mektubu üniversiteden mezun olduğu yıl Ardahan'da yazdığını ve alıcı olarak TBMM'yi seçtiğini dile getirdi. Altun, mektubunda gelecekteki Türkiye hayalini anlatırken, "Dünya lideri Türkiye'ye selam olsun" ifadelerine yer verdi.




Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, 21 yıl önce kendisine yazdığı mektubu PTT çalışanlarından teslim aldı. Mektubu TOGG ve Devrim'in önünde okuyan Altun, PTT çalışanlarına teşekkür etti. 2002 yılında başlatılan kampanya kapsamında 22 yaşında olan Salih Altun, mektubu kendine yazdığını ve TBMM'yi alıcı olarak belirlediğini söyledi. Altun, mektupla ilgili heyecan duyduğunu ve zamanın nasıl geçtiğini düşündüğünü ifade etti.




Vali Yardımcısı Salih Altun, PTT tarafından düzenlenen "2023'e Cumhuriyetimizin 100. Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında kendisine yazdığı mektubu teslim aldı. Mektubu TOGG ve Devrim'in önünde okuyan Altun, 21 yıl önce 22 yaşında olan bir genç olarak geleceğe hitaben yazdığı mektubunun kendisi için bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Mektubun ulaşmasıyla duygulandığını dile getiren Altun, Türkiye'nin 21 yıl öncesine göre daha ileride olduğunu ve daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade etti. Altun, Cumhuriyetin 100. yılında bu anlamlı olayı yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.




#Eskişehir #PTT #2023MektupKampanyası #TOGG #Devrim #Cumhuriyetin100Yılı #SalihAltun