-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetin 100. Yılında Kütahya' konulu fotoğraf sergisi halkın beğenisine sunuldu. Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen sergi, Kütahya Belediyesi'nin sponsorluğunda gerçekleşti. Sergide, Kütahya hakkında tarihi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin fotoğrafları yer aldı. Sergiye 600 fotoğraf katıldı ve jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda altın, gümüş ve bronz madalya ile mansiyon ödülleri sahiplerini buldu.


Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği Başkanı Emel Oğur, sergide 30 fotoğrafın yer aldığını belirtti ve amacın ilimizdeki tarihi, kültürel ve sanatsal faaliyetleri fotoğraflayarak yarınlara taşımak olduğunu ifade etti.


Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yarışmaya katılan tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür etti ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını idrak ettiklerini belirtti. Kütahya'nın Cumhuriyetin doğuşunda önemli bir rol oynadığını vurgulayan Işık, Cumhuriyetin dik duruş, onurlu yaşam ve eşitlik demek olduğunu söyledi. Ayrıca Kütahya Belediyesi'nin bu tür etkinliklerle şehre ve millete değer katan herkesin yanında olduğunu ifade etti.


Yarışmada birinci olan Zekeriya Akbaş, Aizonai Antik Kentinde çektiği fotoğrafın ödüle layık görülmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Serginin açılış törenine ise Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı ve MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy da katıldı.