-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, Valilik tarafından düzenlenen ve birçok vatandaşın büyük bir coşkuyla katıldığı "Fener Alayı" yürüyüşü, Kurtuluş Caddesi'nde başladı. Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, il protokolü, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de bu etkinliğe katıldı.


Bu özel etkinlik, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümünü kutlamak adına düzenlenen bir dizi etkinliğin bir parçasıydı. Fener Alayı, Kurtuluş Caddesi'nde başladı ve coşkulu bir yürüyüşle devam etti. Valimiz ve il protokolü ön saflarda yer alırken, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de büyük bir heyecanla etkinliğe katıldı.


Yürüyüş boyunca, Türk bayraklarıyla donatılmış fenerler taşındı ve milli marşlar söylendi. Cadde boyunca yer alan vatandaşlar da alkışlar ve tezahüratlarla etkinliği desteklediler. Katılımcılar, Cumhuriyetimizin önemli bir dönüm noktasını kutlamak adına bir araya gelmenin gururunu yaşadılar.


Kurtuluş Caddesi üzerinde yapılan Fener Alayı yürüyüşü, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinliklerinin en önemli ve coşkulu anlarından biriydi. Vali, il protokolü, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Herkesin bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığı bu özel gün, Cumhuriyetimizin önemini bir kez daha hissetmemizi sağladı.


#Cumhuriyet100Yaşında #FenerAlayı #TürkiyeCumhuriyeti100Yıl #ValilikEtkinlikleri