-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin ilanının büyük bir gurur ve coşkuyla taçlandırıldığı bu önemli günde, halkımızın bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Cumhuriyet, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı aziz vatanımızda, toplumu birleştirerek müreffeh bir geleceğe ulaşmayı hedefleyen bir yönetim şeklidir. Millet iradesinin güvencesi olan Cumhuriyet rejimi, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağıdır.

Bu önemli günde bizlere düşen en büyük görev, Cumhuriyetimize sahip çıkarak birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla ülkemizi daha da ileriye taşımaktır. Tüm zorluklara rağmen kazanılan bu şanlı zaferin ardından, birlikte çalışarak ülkemizi her alanda en üst seviyelere ulaştırmalıyız. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılını kutlarken, Kurucu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

#CumhuriyetBayramı #100yıl #Kutlama #Cumhuriyet #Türkiye #GaziMustafaKemalAtatürk