-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir Yunusemrespor-Eskişehirspor karşılaşması, Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta gerçekleşti. Mücadele, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynandı ve binlerce taraftar tribündeki yerini aldı. Taraftarlar, Türk Bayraklarıyla stada akın ettiler, çünkü maç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamalarının bir parçasıydı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte Eskişehir Marşı söylendi ve coşkulu bir atmosfer oluştu.

Bu önemli günü kutlamak ve milli duyguları yükseltmek amacıyla taraftarlar, Türk Bayraklarıyla tribünleri süsledi. Eskişehir Yunusemrespor ile Eskişehirspor takımları arasındaki maçın başlama düdüğü öncesinde Eskişehir Marşı eşliğinde coşkulu bir şekilde söylediler. Bu anlar, renkli ve heyecan verici görüntüler ortaya çıkardı. Taraftarlar, milli duygularını tribünde göstererek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladılar.