-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası sahne aldı. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konser, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Bilecikli tarafından izlendi. Konser öncesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Konser izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle takip edildi. Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, konser sonunda orkestra üyelerine çiçek takdim ederek memnuniyetini ifade etti.

Belediye Başkan Vekili Subaşı, konuşmasında konserin ardından "Atatürk'ün dediği gibi burada sanat var, yarının büyükleri var, sorgulayan gençlik var" sözlerine yer verdi. Salondakilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Subaşı, sanatın önemine vurgu yaparak, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı.

Subaşı, konuşmasında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a da teşekkür etti. Kardeş belediyeler olarak güzel işler yaptıklarını vurgulayan Subaşı, Ataç'ın kendilerine her zaman destek olduğunu belirtti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise konuşmasında Bilecik ve Tepebaşı belediyeleri olarak güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Ataç, Bilecik'te de böyle bir orkestra kurulması için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Eskişehir, Bilecik ve Bozüyük'ün birbirine bağlı olduğunu ve ortak imkanların kullanıldığını söyleyen Ataç, konserlerde etkilendiğini ve Tepebaşı Çocuk Senfoni Orkestrası'nın büyüyüp geliştiğini dile getirdi. Konserin sonunda hediyeler verilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

#Bilecik #Tepebaşı #ÇocukSenfoniOrkestrası #CumhuriyetBayramı #Sanat