-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlamak için vatandaşlar, yerli otomobiller Devrim ve Togg'un önünde fotoğraf çektirerek bir araya geldi. Eskişehir'deki Valilik Meydanı'nda sergilenen yerli otomobillere ilgi oldukça yoğundu. Vatandaşlar, bu önemli günde hatıra fotoğrafları çektirerek Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının Türk milleti için hayırlı olmasını diledi.

Eskişehir'deki etkinliklere katılanların arasında Antalya'dan gelen Yusuf Tekin de yer aldı. Tekin, Devrim ve Togg'un önünde fotoğraf çektirirken büyük bir gurur yaşadığını ifade etti. "Cumhuriyetimizin 100. yılı herkese hayırlı olsun. Türk arabasının önünde fotoğraf çektirince çok gururlandım. İnşallah daha güzelleri yapılır. Mustafa Kemal Atatürk bir tane, ondan başka yok" diyerek Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Diğer bir katılımcı olan Hüseyin Yıldırım ise küçük oğluyla birlikte Devrim ve Togg'un önünde fotoğraf çektirerek bayram coşkusunu yaşamak istediklerini belirtti. Jandarma üniforması giyen oğluyla birlikte yerli otomobillerin önünde hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım, "Cumhuriyetin 100. yılını oğlumla birlikte kutlamaya çıktık. Oğlum jandarma kıyafeti giyerek bayram coşkusunu yaşatmak istedi. Oğlumla beraber kutluyoruz. İlerleyen yıllarda ülkemizde, vatanımızda birlik, beraberlik ve huzur olmasını istiyorum. Devrim ve Togg çok güzel eserlerimiz, ülkemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.