-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde "Cumhuriyet" yürüyüşü düzenledi. Eskişehir'de Bozdağ ve Tandır köyleri arasında 7 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen yürüyüşe, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Özel, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Eskişehir Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumlarında görevli çok sayıda personel ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencileri katıldı.

Yürüyüş esnasında, çocuklarla birlikte marşlar söylendi ve Cumhuriyet'in geçmişi hakkında sohbetler edildi. Yürüyüş sonunda verilen molada konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Atalarımız, yüz sene önce bu dağlarda vatanımızı bırakmadan canlarını feda ettiler. Biz de onların evlatları olarak onlara layık olmaya, Cumhuriyeti daha da güçlendirmeye ve gençlerimize, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak için birlikte çalışıyoruz" dedi.

Yürüyüşün önemli bir dönemeç olduğunu vurgulayan Yeldan, gençlere Cumhuriyet'in anlamını kavratmanın ve vatanın, milletin ve bayrağın yücelmesi için daha çok çalışmanın hedefleri olduğunu belirtti. Yüzüncü yılın kutlu olmasını dileyen Yeldan, daha nice yüz yıllara ulaşılması temennisinde bulundu.