-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'deki Atatürk Bulvarı'nda Cumhuriyetin 100'üncü yılı coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin 100'üncü yılı tüm yurtta kutlandığı gibi Eskişehir'de de Odunpazarı ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı'nda kutlandı.
Kutlamalar Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in alana gelen kalabalık halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşu, akabinde de İstiklal Marşı okundu. Başkan Yılmaz Büyükerşen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı mesajını okudu. Vali Hüseyin Aksoy da Cumhuriyet Bayramı'na dair kutlama konuşmasını yaptı. Program, lise öğrencilerinin halk oyunları ve şiir okumalarıyla devam etti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Komando Birlikleri silah gösterisi yaptı. Program, "100" koreografisini sergileyen öğretmenlerin halk oyunu gösterisi ve geçit töreniyle son buldu.
#Eskişehir #CumhuriyetBayramı #AtatürkBulvarı