-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde düzenlenen bir törenle kutlandı. Kutlama töreni, önce Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Cumhuriyet Savcısı Barış Tığlı'nın tebrikleri kabul etmek üzere katıldı. Daha sonra protokol üyeleri ve katılımcılar, etkinliklerin gerçekleştirileceği Bozüyük Kapalı Spor Salonu yanındaki çim sahaya geçti. Bu alanda düzenlenen törene, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tören, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz ve Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun halk ve öğrencilerin bayramını kutlamalarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Atatürk'ün sesinden 10. Yıl Nutku dinlendi. Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı İlçe Kaymakamı Adem Öztürk yaptı.

Kaymakam Öztürk, konuşmasında Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, Cumhuriyetin Türk milletine uygun bir yönetim şekli olduğunu belirtti. Ayrıca, Cumhuriyetin Türk milletini istikbal yolunda ilerlettiğini, birlik ve beraberlikten asla taviz vermeyen bir yönetim olduğunu vurguladı. Öztürk, Türkiye'nin daha da gelişmesi için azimle çalışacaklarını söyledi.

Programda, kutlama mesajları, şiirler, folklor gösterileri, koro dinletisi, spor gösterileri ve drama gösterisi gibi etkinlikler yer aldı. Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bando ekibinin geçit töreniyle törenler sona erdi.

#CumhuriyetBayramı #29Ekim #Bilecik #Bozüyük #Türkiye