-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Emirdağ İlçe Stadyumu'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreninde, Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Kıdemli Cumhuriyet Savcısı Süleyman Kaan Yılmaz, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kaymakam Bilici, günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilerin şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserlerini okumasıyla program devam etti.

Öğrencilerin hazırladığı step gösterisi büyük beğeni topladı. Ardından, Halk oyunları ekibinin sunumu izleyenler tarafından hayranlıkla izlendi. Program, kısa mesafe koşu yarışması ve ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle devam etti. Son olarak, öğrenciler tarafından hazırlanan 'Kule' gösterisi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Tören, bando takımının eşliğinde yapılan tören geçişiyle sona erdi.

#CumhuriyetBayramı #Emirdağ #KutlamaTöreni #Öğrenciler #HalkOyunları #Gösteri