-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Çobanlar Kaymakamı Doğan Can KANDEMİR, kutlama programı çerçevesinde bayram tebriklerini kabul etmek üzere makamında ziyaretçilerini ağırladı. Daha sonra Kaymakam KANDEMİR, Belediye Başkanı Ali ALTUNTAŞ, Kocaöz Belde Belediye Başkanı Murat ZIBAK ve diğer protokol üyeleriyle birlikte, ilçedeki okullar ve vatandaşlar tarafından oluşturulan bir korteje katıldı.

Kortej yürüyüşü Çobanlar ilçe stadyumunda sona erdi ve burada 29 Ekim kutlama töreni başladı. Kaymakam KANDEMİR ve Belediye Başkanı ALTUNTAŞ, öğrenciler ve halk ile bayramlarını kutladıktan sonra Kaymakam KANDEMİR, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Konuşmadan sonra gerçekleşen gösteriler, şiirler ve müzik dinletisiyle devam eden tören, izleyicilerden tam not aldı. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek 29 Ekim kutlama töreni sona erdi.


#kutlama #bayram #tören #CumhuriyetBayramı #Çobanlar