-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Dinar ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Kaymakam Kemal Duru, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşlarının katıldığı törende Cumhurbaşkanlığı Çelengi ve Belediye Başkanlığı Çelengi Atatürk anıtına sunuldu. Törenin sonunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Dinar'da, Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi. Kaymakam Kemal Duru, ilçe protokolü, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla yapılan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'nda başladı ve aynı yerde son buldu. Yürüyüşün ardından folklor ekibi ve Mehteran takımı gösterilerini gerçekleştirdi. Etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kutlama programı yarın ilçe Stadyumu'nda devam edecek.

Kaymakam Kemal Duru, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında ilçe protokolünden tebrikleri kabul etti. Ardından Cumhuriyet Meydanı'nda katılımcılara ikram yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Dinar ilçe Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Kaymakam Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı coşkuyla okundu. Cumhurbaşkanı'nın bayram mesajı okundu. Kaymakam Duru, günün önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibi ve Gevher Nesibe İMKB öğrencileri halk oyunları sergiledi. Öğrenciler, günün anlamına uygun şiirler okudu. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde yarışmalar düzenlendi. Gösterilerin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi. Tören geçişi yapıldı ve program sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz anıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. #CumhuriyetBayramı #100Yıl #Atatürk