-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele ediyor. Takım, ligin 2. haftasında Zonguldak DSİ Kadın Voleybol Takımı ile karşılaştı ve maçı 3-0 kazandı. "Bizim Kızlar" olarak bilinen takım, maç öncesinde Türk Bayrağı açarak Cumhuriyet'in 100. yaşını kutladı.

Maç, Zonguldak Site Spor Salonu'nda oynandı ve "Bizim Kızlar" setleri farklı skorlarla kazandı. İlk seti 25-5, ikinci seti 25-6 ve üçüncü seti 25-9'la tamamlayan takım, karşılaşmadan 3-0'lık bir galibiyetle ayrıldı. Maç boyunca hiç set kaybetmeyen "Bizim Kızlar", ligin 3. haftasında ise Düzce Spor Voleybol Takımı'na ev sahipliği yapacak.

Maç öncesinde takım, sahada Atatürk'ün fotoğrafını taşıyan bir bayrak açarak Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı. Bu jestleriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" sözünü hatırlatan "Bizim Kızlar", "bize Cumhuriyeti armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını yürekten kutluyoruz. Nice 100 yıllara" şeklinde bir mesaj yayınladı.