-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da yapılan bir operasyonda, uyuşturucu kuryesi olduğu değerlendirilen bir şüpheli yakalandı. Şüphelinin beraberindeki çantada yapılan aramada uyuşturucu bulundu. Şahıs, mahkemeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, uyuşturucu kuryesi olduğu değerlendirilen A.S. isimli şahsın içinde bulunduğu bir yolcu otobüsü şehir girişinde durduruldu. Şahsın beraberindeki çanta üzerinde yapılan aramada, bin 988,87 gram ağırlığında metamfetamin bulundu.

Şüpheli, olay yerinde gözaltına alındıktan sonra emniyete götürülerek gerekli işlemleri yapıldı. Ardından mahkemeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olay, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında yapılan başarılı bir operasyon olarak değerlendirildi. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla bu tür çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.

#Kütahya #uyuşturucu #operasyon #tutuklama #emniyet #narkotik