-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanmasının bir parçası olarak "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Zirve" programı kapsamında Sultandağları Gelincikana zirvesine tırmanış gerçekleştirildi. Bu etkinliğe, Afyonkarahisar'dan gelen dağcılar katıldı. Tırmanış, 28-29 Ekim tarihlerinde Çay ilçesinde bulunan Sultandağları'nın en yüksek zirvesi olan 2675 metrelik Gelincikana zirvesine yapıldı. Sporcular, zorlu bir tırmanışın ardından zirveye ulaşarak Türk bayrağını dalgalandırarak Cumhuriyet'in 100. yılını kutladılar.

Afyonkarahisar İl Temsilcisi İsmail Avcıoğlu, tırmanış hakkında yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamak amacıyla bu tırmanışı düzenlemek istedik. Tırmanış oldukça zorlu olsa da sporcularımız büyük bir azimle zirveye ulaştılar. Bu anlamlı günde, zirvede Türk bayrağını dalgalandırarak Cumhuriyetimize olan bağlılığımızı bir kez daha gösterdik" dedi.

Tırmanışın ardından sporculara katılım sertifikaları sunuldu.