-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da düzenlenen Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programının bir parçası olarak gerçekleştirilen 100.Yıl Cumhuriyet ve Zafer Kupası Futsal Ulusal Turnuvası sona erdi. 23-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada, Türkiye'nin dört bir yanından 19 takımın 250 sporcu katılım sağladı. Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Kupası'nı, Surkent21 takımı ise Zafer Kupası'nı kazandı.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Federasyon As Başkanı Kenan Demir ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuva hakkında yaptığı açıklamada, "100.Yıl Cumhuriyet ve Zafer Kupası Futsal Ulusal Turnuvası, görme engelli sporcular için önemli bir fırsat oldu. Bu turnuva, spor yapma yeteneğinin görme engeli olan bireylerde de var olduğunu gösterdi. Turnuva boyunca gösterdikleri performansla büyük takdir kazanan sporcular, görme engelli bireylere ilham kaynağı oldular. Nilüfer Belediyesi ve Surkent21 takımlarının kazandığı başarılar, görme engelli sporcular için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.