-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da bir ilkokulda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında yaşanan olay, yeni bir görüntü ile ortaya çıktı. Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirilen gösteride, dikkat eksikliği nedeniyle bir öğrenci gösteri grubundan çıkarıldı ve ayrı bir köşede tutuldu. Ancak ortaya çıkan yeni görüntülerde, öğretmenin daha önce de çocuğu sınıfta dışladığı ve sıraya oturduğu görülüyor.

Olay, Atatürk İlkokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 4/İ sınıfı öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için öğretmenleri Ş.Ş.'nin önderliğinde gösteri hazırladı. Ancak gösterinin başlamasına kısa bir süre kala, öğretmen, dikkat eksikliği olduğunu iddia ettiği M.E.T. isimli öğrenciyi gruptan ayırarak merdiven girişinde tek başına bıraktı. Daha sonra sınıfın geri kalanı müzik eşliğinde gösterisini sundu. Bu sırada M.E.T., izlemekle yetinerek arkadaşlarını alkışladı.

Görüntüler ortaya çıktıktan sonra öğretmenin daha önceki prova sırasında da M.E.T.'yi dışladığı ve sıraya oturttuğu ortaya çıktı. Ş.Ş.'nin sosyal medya hesabından paylaştığı prova görüntülerine diğer velilerden tebrik mesajları gelmesi ise düşündürücü bir durum oldu. Yaşanan bu olayla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

#Afyonkarahisar #ilkokul #gösteri #eğitim #öğretmen #öğrenci #CumhuriyetBayramı #discleksi #soruşturma