-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), Emekli Tuğg. Prof. Dr. Esat Aslan'ın konuşmacı olarak katıldığı "Cumhuriyetin 100. Yılında Devletleşme Sistematiği" başlıklı bir konferans düzenledi. Etkinlik, FEF Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu'nda gerçekleşti ve üniversite tarafından düzenlendi. Konferansa, Emekli Tuğg. Prof. Dr. Esat Aslan'ın yanı sıra Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcıları Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açılışında yapılan konuşmada, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Cumhuriyetin başarı, yürek ve kudret olduğuna vurgu yaptı. Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak ve Emekli Tuğg. Prof. Dr. Esat Aslan'ı misafir etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Prof. Dr. Kızıltoprak, Prof. Dr. Aslan'ın önemli görevler üstlendiğini ve büyük bir kahraman olduğunu söyledi. Konuşmanın sonunda, konferansta yer alan katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Esat Aslan, Türkiye Cumhuriyeti'nin devletleşme sürecine, temel esaslara, yaşanan tarihi olaylara ve görev yaptığı deneyimlere değindi. Konuşmasının sonunda, Cumhuriyetin gençlere emanet olduğunu hatırlattı. Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Kızıltoprak, Prof. Dr. Aslan'a bir hediye takdim etti.