-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Kütahya Valisi Musa Işın, Dumlupınar Üniversitesi'nde öğrencilerle gerçekleştirilen bir söyleşiye katıldı. Söyleşi, DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Ahmet Yakupoğlu Amfisi'nde gerçekleşti. Söyleşiye Vali Musa Işın'ın yanı sıra Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcıları Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Valilik Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Aydın, rektör danışmanları, dekanlar ve öğrenciler de katıldı.

Söyleşide Vali Musa Işın, Türkiye'nin son 50 yılının terörle geçtiğini belirtti. Terörün kin, nefret ve kan soktuğunu ifade eden Işın, bir terör örgütünün dış destek olmadan bir hafta ayakta kalmasının mümkün olmadığını söyledi. İnsanların birbirini sevmesi ve kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Işın, ülkenin geleceğini daha ileriye taşımak için iyi yetişmeye ve vatan hizmeti yapmaya odaklanılması gerektiğini ifade etti.

Vali Musa Işın, söyleşide öğrencilerin ulaşım, barınma, yemek gibi konulara ilişkin sorularını da yanıtladı. DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak da öğrencilere seslenerek, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin önemine dikkat çekti. Öğrencilerin her türlü sorunlarını iletmeleri gerektiğini belirten Kızıltoprak, okuldaki yaklaşık 60 bin öğrencinin mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu söyledi.