-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne bağlı Hisarcık Meslek Yüksekokulu, 1. Sınıf öğrencileri için "Okula hoş geldin" etkinliği düzenledi. Etkinlik, Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapıldı ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Kavaslar, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcını kutladı ve Cumhuriyetin 100. Yıl dönümünü vurguladı. Kavaslar, öğrencilere başarılar diledi ve üniversite hayatında dostluklarını değerlendirmelerini tavsiye etti.


Kavaslar ayrıca, ilçelerde okuyan öğrencilerin bu tarz etkinliklere katılamadığını ve onların da bu tür etkinliklere hak ettiğini söyledi. Bu nedenle Üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Müzik Topluluğu ile işbirliği yaparak böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a da etkinlik için verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Kavaslar, öğrencilere yaşadıkları yılları en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti ve başarılar diledi. Ayrıca, Hisarcık Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile Türkçe ve Matematik kursu düzenlendiğini ve öğrencilere bu kurstan yararlanmalarını önerdi.


Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ise, öğrencilere hoş geldiniz dedi ve Hisarcık halkının hoşgörülü ve misafirperver olduğunu vurguladı. Hisarcık'ın her zaman öğrencilere kapısının açık olduğunu belirten Çalışkan, öğrencilere başarılar diledi ve okulun ilçenin ekonomisine katkı sunacağına inandığını söyledi. Etkinlikte Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Müzik Topluluğu konser verdi ve öğrencilere pilav ve ayran dağıtıldı.