-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) ve AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen "Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi", Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Ataürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen zirveye, Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç'un yanı sıra AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, AKÜ GİKAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar ve diğer iş insanları, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Daha önceki etkinlikler ve hedefleri hakkında bilgi veren Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selman Koçak, topluluklarının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin tek resmi öğrenci topluluğu olduğunu belirtti. Koçak, "Topluluğumuz kurulduğundan beri birçok etkinlik düzenledik ve 700'ü aşkın üye kaydı aldık. Bu sayede Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin en aktif, en büyük ve en popüler topluluğu olduk." şeklinde konuştu.

AKÜ GİKAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, girişimciliğin yaratıcı ve inovatif düşünebilme yeteneği olduğunu vurguladı. Gürpınar, "Değişime ayak uydurabilen, fark yaratan girişimcilerin var olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Gençlerden isteğim, icatlar yapmaları ve hayallerinin peşinden koşmaları. Hayallerinizi gerçekleştirdiğinizde daha mutlu olacaksınız." dedi.

Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, başarısının sırrının inanmak olduğunu söyledi. Malkoç, insanların artık otomobillerle sesli komutlarla iletişim kurabildiğini ve bu teknolojiyi en iyi uygulayan olarak ödül aldıklarını belirtti. Ayrıca, kariyerin sadece bir mesleğe sıkıştırılamayacağını ve insanların doğup insan olarak kalabilmelerini istediğini sözlerine ekledi.

Kariyer Zirvesi, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir'in ve Strong Step Group of Companies Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Nizamoğlu'nun Erbakan Malkoç'a plaket takdimiyle sona erdi.

#AKÜ #Girişimcilik #Kariyer #Zirve #AfyonKocatepeÜniversitesi #DizaynVip #ErbakanMalkoç #KorayGürpınar #MehmetSelmanKoçak #FerdiNizamoğlu #ŞuayıpÖzdemir #Afyonkarahisar #TicaretveSanayiOdası #AFSİAD