-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Olay, Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Meşelik Caddesi üzerinde meydana geldi. 26 GN 858 plakalı bir otomobil sürücüsü olan H.K., aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolsüz bir şekilde hareket etmeye başladı. Bu esnada park halinde bulunan 11 AB 566 plakalı bir kamyonete çarparak durabildi. Kamyonet ise ardından park halinde bulunan 11 AB 152 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada alkollü olduğu belirlenen araç sürücüsü H.K. yaralandı ve olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Kazaya sebep olan alkollü sürücünün ehliyetine ise geçici bir süreliğine el konuldu. Olay sonrası yapılan incelemede sürücünün 2,65 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu nedenle sürücünün 6 aylığına ehliyetine el konuldu.


#Bilecik #trafikkaza #alkolsürüş #yaralı