-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya İl Genel Meclisi Kasım ayı oturumları İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura Başkanlığında başladı. Bu oturumlarda 2024 yılı bütçesi görüşülecek ve karara bağlanacak. İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, açılış konuşmasında Kasım ayının bütçe ayı olduğunu belirterek, İl Özel İdaresinin 2024 yılı bütçesini değerlendireceklerini söyledi.

İl Özel İdaresinin meclise gönderdiği bütçe taslağına göre, 2024 yılı için öngörülen bütçe 935 milyon TL olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıla göre yüzde 55,83'lük bir artış olduğunu belirten Özcura, bütçenin bölüm bölüm değerlendirilip görüşmelerinin tamamlanacağını ifade etti. Özcura, 2024 yılı bütçesinin il ve ülkeye hayırlar getirmesini diledi ve ilimize yararlı hizmetler yapmayı ümit ettiklerini söyledi.

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak'ın da katıldığı toplantıda, Mali Hizmetler Müdürü Aykan Koyun, 2024 yılı İl Özel İdaresi bütçe tasarısına yönelik sunum gerçekleştirdi. Bu sunumla birlikte Kasım ayı oturumu sona erdi.