-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarıyla mücadelede önemli bir rol oynayan İHA uçuş ekibine teşekkür plaketleri verdi. 2023 yangın sezonunda görev yapan TB2 İHA Ekibi, Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil'i ziyaret etti. İHA Pilotu Hüseyin Genç, İHA Pilotu Veysel İpek, YKİ/YVT Elektrik Teknisyenleri Eren Gürleyen ve Mehmet Demirbilek ile Mekanik Teknisyenleri Tarık Ağyıldız ve Orhan Yayla tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Bölge Müdürü Erdal Dingil, 2023 yılındaki desteklerinden dolayı ekipteki herkese teşekkür ederek, teşekkür plaketlerini takdim etti.

Kütahya Zafer Havalimanı'nda 1 Haziran 2023 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında konuşlanan TB2 İHA ekibi, yangın söndürme çalışmalarında etkin bir rol oynadıklarını ve ormanların korunmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını belirttiler. Bu süre zarfında gerçekleştirdikleri görevlerle yangınların büyümeden kontrol altına alınmasında önemli bir görev üstlendiklerini ifade ettiler ve Bölge Müdürü Erdal Dingil'e gösterdikleri incelikler için teşekkür ettiler.

Teşekkür plaketleri Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Yangınla Mücadele Şube Müdürü A.Yavuz Helvacı tarafından da verildi.