-

Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü, AFSÜ Hastanesi (SUAM) Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde büyük bir coşkuyla kutlandı. AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve AFSÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencileri tarafından AFSÜ Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi'nde düzenlenen etkinlik, SUAM hemşirelik hizmetleri yönetimi, klinik sorumluları ve hemşirelerinin yanı sıra SBF Hemşirelik Bölümü yöneticileri, GSB Karahisar Gençlik Merkezi yetkilileri, akademisyenler, tedavi gören çocuklar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik, Dr. Öğr. Üyesi Hamide Nur Çevik Özdemir'in rehberliğinde yürütüldü ve Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Başkanı V. Doç. Dr. İbrahim Eker'in açılış konuşmasıyla başladı. Şiirler ve marşların seslendirildiği etkinlikte, dans gösterileri de sergilendi. Ayrıca, Bolvadin SHMYO'dan Öğr. Gör. Cansu Gündoğan ve öğrenciler tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

AFSÜ'de tedavi gören çocuklar ve aileleri, Cumhuriyetimizin 100. Yılının coşkuyla kutlandığı etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler.