-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, 'Tefecilik' suçundan aranan bir baba ve iki oğlu yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üç kişinin tefecilik yaptığını tespit etti. Şüphelilerin senet karşılığı borç para verdiği ve cebir şiddet kullanarak borçları katladığı, mağdurların gayrimenkul ve araçlarına el koyarak tefecilik yaptığı belirlendi. Bu bilgiler doğrultusunda KOM Şube Müdürlüğü, Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 'Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran Operasyonu' düzenledi. Operasyon sırasında şüphelilere ait evler ve araçlarda yapılan aramalarda, 6 milyon TL değerinde senet, tapu senedi, boş senetler, mermiler, nakit para ve cep telefonları ele geçirildi.

Yakalanan baba ve iki oğlu hakkında 'Tefecilik' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, baba Y.T. ve oğlu M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer oğul M.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.