-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Adliyesi'nde 'Kızılay Haftası' dolayısıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda yargı çalışanı ve vatandaş katıldı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kızılay Eskişehir İl Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülen kampanya kapsamında, adliye binasında bulunan LED ekranlar ve anonslarla vatandaşlara ve yargı çalışanlarına kan bağışında bulunmaları için çağrı yapıldı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Kızılay Eskişehir İl Müdürü Egemen Temizsoy, Kızılay İl Yönetim Kurulu Üyesi Esra Ör ve Eskişehir Kan Merkezi Müdürü Dr. Sabri Akoğlu, kan bağışı standını ziyaret ederek bağışta bulunanlara teşekkür etti.
"Bu yarışın bitmesini istemiyoruz" diyen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, yargı çalışanları ve vatandaşların kampanyaya gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını söyledi. Yeldan, çalışan arkadaşlarına teşekkür ederek bu yarışın sürdürülmesi ve yaygınlaştırılması için çaba harcamaya devam edeceklerini belirtti.