-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Afyonkarahisar'ın merkez ilçesinde faaliyet gösteren İlçe Başkanlığı, son dönemde gerçekleştirdikleri etkinliklerle dikkat çekiyor. Başkanlık binasında düzenlenen bir etkinlikle, partililer bir araya gelerek, geçmiş başarıları kutladı. Aynı zamanda önümüzdeki dönem için hedeflerini belirleyen ve çalışmalarını planlayan MHP üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı da yaptığı konuşmada, partililere teşekkür etti ve birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı, hayatını kaybeden bir partili için duygusal bir cenaze töreni düzenledi. Partililer ve sevenler, törene yoğun bir ilgi gösterdi. Tören sırasında merhumun partideki aktif çalışmaları anlatılarak, vefatının büyük bir kayıp olduğuna dikkat çekildi. İlçe Başkanı, partilileri bu zorlu süreçte bir araya getirerek, merhum için son görevlerini yerine getirdi ve dualarla uğurlandı.

#Afyonkarahisar #MHP #MilliyetçiHareketPartisi #CenazeTöreni #İlçeBaşkanlığı