-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da Işıklar beldesinde meydana gelen olayda, H.K. ile aralarında husumet bulunan D.K, R.K, Y.K. ile R.K. arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga çıktı. Y.K, yanında bulundurduğu bıçakla H.K'yi kalçasından bıçakladı ve diğer arkadaşları da sopalarla darp etti. Olayın ardından bölgeye sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. H.K, ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesine kaldırılırken, diğer şüpheliler ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Yakalanan 4 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan şahıslar, cezaevine gönderildi. Afyonkarahisar'da bıçaklamayla sonuçlanan kavganın ardından yaşanan bu olay, mahkeme kararıyla sonuçlandı. Şüphelilerin tutuklanmasıyla birlikte olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu tür şiddet olaylarının yaşanmaması için güvenlik güçleri ve adli makamlar, gereken önlemleri alarak suçluların cezalandırılmasını sağlamaya çalışıyor.