-

Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Afyonkarahisar Valiliği, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Serap Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ettiğini duyurdu.



Vali Yiğitbaşı, ziyarette Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve derneğin Afyonkarahisar'da yaptığı çalışmalara destek olma sözü verdi. Dernek tarafından gerçekleştirilen sosyal projelerin önemine vurgu yapan Vali Yiğitbaşı, toplumun her kesimine ulaşacak projelerin hayata geçirilmesi için işbirliği yapma isteğini dile getirdi.



Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Serap Öztürk ise Vali Yiğitbaşı'na ziyaretten dolayı teşekkür ederek derneğin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Öztürk, dernek olarak dezavantajlı gruplara yönelik sosyal yardım projeleri, eğitim destekleri, kadın girişimcilik projeleri ve çevre bilinci çalışmaları gibi birçok alanda faaliyet gösterdiklerini belirtti.



Vali Yiğitbaşı'nın destek sözleri ve bu alanda işbirliği yapma isteği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin motivasyonunu arttırdı. Dernek, Vali Yiğitbaşı ile yapılacak ortak çalışmalar ile daha fazla kişiye ulaşmayı ve toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor.



Afyonkarahisar Valiliği, Vali Yiğitbaşı'nın toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduğunu vurgulayarak, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.



#Afyonkarahisar #Valilik #ÇağdaşYaşamıDesteklemeDerneği #SosyalProjeler #İşbirliği