-

Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret Odası, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde 5-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 12. Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Fuar, yöresel ürünlerin tanıtımı ve ticaretinin yapılmasına olanak sağlayacak.

Fuarda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yöresel ürün üreticileri bir araya gelecek ve en özgün ve kaliteli yöresel ürünlerini ziyaretçilere sunacak. Fuar, yöresel lezzetlerin tanıtımının yanı sıra sektör profesyonelleri ve alıcılarla buluşma imkanı sağlayacak.

Fuarın açılış töreni ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nin giriş kapısında gerçekleştirilecek ve Afyonkarahisar Ticaret Odası yetkilileri burada ziyaretçileri karşılayarak fuar alanına yönlendirecek. Tadım ve stant ziyaretleri, seminerler, panel ve yarışmalar gibi çeşitli etkinlikler de fuar kapsamında düzenlenecek.

Afyonkarahisar Ticaret Odası, 12. Yörex-Yöresel Ürünler Fuarı'nda hem üreticilerin hem de ziyaretçilerin beklentilerini karşılamak için titiz bir çalışma yürütmektedir. Fuar, yöresel ürünlerin tanıtımı ve ticaretinin geliştirilmesine katkı sağlayarak, Türkiye'nin zengin kültürel mirasını ön plana çıkarmayı hedeflemektedir. #YörexFuarı #YöreselÜrünler #Afyonkarahisar