-

Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri ilçesinde yapımı devam eden yeni hükümet konağı binası ve Kara Mustafa Paşa Camii restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Pazaryeri ilçesine giderek bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Vali Aygöl, öncelikle Pazaryeri Hükümet Konağı'nı ziyaret etti ve burada Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Pazaryeri Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Aygöl, Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile görüştü.

Vali Aygöl, Pazaryeri ilçesindeki temaslarını esnaf ziyaretleriyle sürdürdü ve bir kahvehanede vatandaşlar ile sohbet etti. Daha sonra Kara Mustafa Paşa Camii restorasyonu ve Pazaryeri Yeni Hükümet Binası inşaatını inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pazaryeri Kültür Merkezi'nde ise ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Şefik Aygöl, muhtarlık kurumunun önemine vurgu yaparak, "Muhtarlarımız, halkın gözünde devleti, devletin gözünde de halkı temsil eden önemli bir kurumdur. Birlikte başarılı işler yapacağımıza inanıyorum" dedi. Vali Aygöl, muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilçeden ayrıldı.