-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 2023 yılında gerçekleştirdiği 6 halk günü toplantısında bin 337 vatandaşın taleplerini dinledi. Toplantılarda kadınların sayısı 910, erkeklerin sayısı ise 427 olmuştur. Ekim ayında ise Vali Yiğitbaşı başkanlığında yapılan toplantıya ilgili kurum müdürleri de katıldı.

Halk toplantılarının amacı, vatandaşların sıkıntı ve taleplerine etkili çözümler üretebilmek, devlete olan bağlarını güçlendirmek ve toplumun her kesimine ulaşmaktır. Bu nedenle düzenli aralıklarla yapılan halk toplantıları önemlidir. Ekim ayı toplantısı da Vali Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Vali Yiğitbaşı toplantı öncesi yaptığı konuşmada, 2023 yılında gerçekleştirdiği 6 halk günü toplantısında bin 337 vatandaşın taleplerini dinlediğini belirtti. Nakdi yardım taleplerinin yüzde 87'sinin karşılandığını ifade eden Vali Yiğitbaşı, iş taleplerinden yüzde 60'ının olumlu sonuçlandığını ve diğer konulardaki taleplerden ise yüzde 65'inin olumlu yanıtlandığını açıkladı.

Vali Yiğitbaşı, konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek taleplerini dinledi. Bu şekilde vatandaşların istek, talep ve sıkıntılarını doğrudan iletebilmelerine olanak sağlandı.

#Afyonkarahisar #Valilik #Toplantı #Vatandaş #Talep #İstek #HalkGünü #2023