-

Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, düzensiz göçle mücadele amacıyla düzenlenen 8. Bölge Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Toplantı, Afyonkarahisar, Konya, Antalya, Burdur, Isparta ve Karaman illerinin valileri, vali yardımcıları, emniyet müdürleri, jandarma komutanları, sahil güvenlik komutanları ve göç idaresi müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, bölge illerinde yapılan çalışmalar değerlendirildi ve düzensiz göçle daha etkin bir mücadele için alınan tedbirler, istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın yanı sıra Antalya Valisi Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Burdur Valisi Türker Öksüz, Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekârlar, Karaman Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Düzensiz Göçle Mücadele ve Sınır Dışı İşleri Genel Müdürü Ramazan Seçilmiş, Jandarma Komutanı J. Alb. Tolga Yağan, Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve bölge illerinin diğer yetkilileri katıldı.

#ValiYigitbasi #DuzensizGoc #Afyonkarahisar #KoordinasyonToplantisi