-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kütahya'ya gittiğinde, geleneksel zeybek oyunuyla karşılandı. Akşener, burada yaptığı konuşmada, İYİ Parti'nin kuruluş amacına döndüğünü ve millete yeni bir seçenek sunmak için çalıştıklarını söyledi.

Akşener, Kütahya'da partililerle buluşarak, İYİ Parti'nin Kütahya Belediye Başkan adayını da açıkladı. Konuşmasında, belediye seçimlerinden başlayarak ülkenin üçüncü bir seçeneğini halka sunmak için çalıştıklarını belirten Akşener, doğru iletişimle kendilerini anlatabilen adayların halkın desteğiyle seçimi kazanabileceğini ifade etti. Akşener, "Hırsızlık yapmadan, yandaş kayırmadan, kendilerini zenginleştirmeden, çaldırmadan ve ahlaklı bir şekilde hareket eden İYİ Parti belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği hayata geçirecek olan adaylarımızı göreceğiz" dedi.

Akşener, ayrıca Kütahya Belediye Başkan adayının Ahmet Tekdemir olduğunu açıkladı. Tekdemir, Kütahyaspor kulüp başkanlığı görevini yürütmektedir.

#İYİParti #MeralAkşener #Kütahya #KütahyaBelediyeBaşkanı #AhmetTekdemir