-

Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Ak Parti Afyonkarahisar Millet Vekili Hasan Arslan, ilçe yöneticileriyle birlikte ilçedeki belediye başkanının vaatleri arasında yer alan 500 kişilik kapalı spor salonunun inşaatını inceledi. İnşaatın yılbaşında tamamlanması planlanıyor ve bu durum ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temenni ediliyor.



Ak Parti Afyonkarahisar Millet Vekili Hasan Arslan, Afyonkarahisar ilçesindeki belediye başkanının seçim vaatleri arasında yer alan 500 kişilik kapalı spor salonunun inşaatını denetlemek üzere ilçe yöneticileriyle birlikte ilçeye gitti. Yapılan inceleme sırasında Hasan Arslan, inşaatın ilerleyişini memnuniyetle karşıladığını ifade etti.



500 kişilik kapalı spor salonu vaadi, ilçe halkının spor faaliyetlerine daha iyi imkanlar sunma amacını taşıyor. İnşaatın yılbaşına kadar tamamlanması planlanıyor ve tamamlandığında ilçe halkının hizmetine sunulacak. Spor salonunun tamamlanmasıyla birlikte ilçe sakinleri daha iyi bir spor alanına sahip olacak ve sağlıklı bir yaşam için daha iyi koşullara sahip olacaklar.



Hasan Arslan, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, spor salonunun tamamlanıp ilçe halkının hizmetine sunulmasının önemine değindi. Bu projenin ilçe yöneticileri ve belediye başkanının vizyonu sayesinde gerçekleştiğini vurgulayan Arslan, spor salonunun ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca, spor salonunun tamamlanmasıyla birlikte ilçede spor faaliyetlerinin daha da geliştirileceğini ve gençlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlanacağını söyledi.



Bu tür yatırımların ilçenin kalkınmasına ve toplumun refah seviyesinin yükselmesine katkı sağladığına değinen Hasan Arslan, hükümetin ilçelere yapılan yatırımları desteklediğini ve ilçelerin gelişimine önem verdiğini belirtti. Son olarak, diğer ilçelere de örnek olacak bir proje olan spor salonunun tamamlanmasının heyecan verici olduğunu söyledi ve ilçe halkına müjdeyi verdi.