-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Belediyemiz, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalar, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'nun yakın takibi altında gerçekleştirilmektedir. Başkan Koyuncu, Afyon Yolu'nda devam eden asfalt çalışmalarını incelemiş ve çalışmalar hakkında bilgi almıştır. Ayrıca, gerekli noktalarda ekiplere talimatlar vermiştir.

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Afyon Yolu'ndaki asfalt çalışmalarını incelediği sırada yaptığı açıklamada, yolun kullanım süresini uzatmak ve dayanıklılığını arttırmak için yapılan alt yapı ve zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığını belirtmiştir. Başkan Koyuncu, "Bu güzergah, şehrimizin önemli bağlantı yolları arasında yer alıyor. Yolumuzun kaliteli ve uzun ömürlü olması için çalışmalarımızın her aşamasında titizlikle hareket ediyoruz. Şehrimizin beklenti ve ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üretebilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz ve ilçemizin değişen ve gelişen yapısına uygun hizmetler sunuyoruz" diye konuşmuştur.

#BelediyeHizmetleri #AsfaltÇalışmaları #KonforluSeyahat #GüvenliUlaşım