-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bursa Bilecikliler Derneği üyeleri, dernek faaliyetlerini köylü vatandaşlara anlatmak için Pazaryeri ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti. 2006 yılında kurulan ve Bursa'daki Bileciklilere destek olan dernek, birçok sosyal faaliyet düzenlemekte ve Bursa'daki Bileciklilerin yanında yer almaktadır.

Bu kapsamda, dernek Başkanı Erdoğan Mısırlı ve yönetimi Gümüşdere Köyü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Köy muhtarı İsmail Yenitürk'ten köy hakkında bilgiler alan Mısırlı, Gümüşdere köyü halkına derneğin Bursa'daki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Erdoğan Mısırlı, Gümüşdere köyü halkının misafirperverliğine teşekkür ederek, "Bursa Bilecikliler Derneği olarak Bursa'daki hemşerilerimiz ile 40 bin kişilik bir aileyiz. Derneğimiz sadece Bursa'da değil, Bilecik'teki ilçelerimizde ve köylerimizde hemşerilerimizin sorun ve isteklerine çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi. Dernek, Bursa'daki Bileciklilerin birlik ve dayanışmasını sağlamak ve hemşerilerinin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışmalar yürütmektedir.