-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge müsabakaları, Afyonkarahisar Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu'nda başladı. Bu müsabakalara 15 farklı ilde yer alan 83 kulüpten toplamda 553 sporcu katılıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakaların açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, bu ulusal gelişim projesinin genç yaş kategorisindeki yüzme sporunu desteklemeyi ve genç yetenekleri keşfetmeyi amaçlayan önemli bir etkinlik olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun faaliyet programı dahilinde yer alan yüzme müsabakalarını Afyonkarahisar Belediyesi ile iş birliği içinde düzenlediklerini söyledi. Kasapoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini ise İl Müdürü Kasapoğlu'nun yanı sıra Belediye Gençlik ve Spor Müdürü Sami Çetinaktı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Müdürü Nadir Güzbey verdi. Müsabakaların devam edeceği ve başarılı sporcuların ödüllendirilmeye devam edileceği bildirildi.

#TürkiyeYüzmeFederasyonu #UlusalGelişimProjesi #YüzmeMüsabakaları #Afyonkarahisar