-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir'de hava sıcaklığının düşeceği ve kuvvetli lodosun olumsuzluklara sebep olabileceği konusunda bir hava tahmin raporu yayımladı. Rapora göre, Eskişehir'de hava sıcaklığı 2 ila 4 derece düşecek ve kuvvetli lodos etkili olacak. Bu durumda doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskişehir ve bölge genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra Kütahya'nın güneydoğu kesimleri ile Eskişehir'in güneybatı kesimlerinde, akşamın ilk saatlerinde ise kentin güney ve doğu kesimlerinde hafif sağanak yağışlar olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesi beklenirken, kuvvetli lodosun etkili olacağı nedeniyle olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Rüzgâr ise güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette eserek zaman zaman kuvvetli olabilir.

Hava tahmin raporuna göre Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığı 28 derece ile Sarıcakaya ilçesinde, en düşük sıcaklık ise 20 derece ile Han ve Mihalıççık ilçelerinde beklenmektedir. Bu veriler, hava durumunun bölge genelinde nasıl şekilleneceğine dair önemli bir ipucu sağlamaktadır.
#Meteoroloji #Eskişehir #HavaTahmin #Lodos #SağanakYağış