-

Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt başkanlığında Bolu Mudurnu ilçesinde bir araya geldi. Toplantıda, İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliğine üye ilçe belediyelerinin turizm destinasyonu konusu ele alındı.


İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği, 24 üye ve 600 bin vatandaşın nüfusa kayıtlı olduğu ilçe belediyelerinden oluşuyor. Bu birlik, Meclis Toplantısını Mudurnu ilçesinde gerçekleştirdi. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, İpekyolu Belediyeleri Birliği Başkanı Kadir Bozkurt, belediye başkanları, meclis üyeleri ve üniversite öğretim üyeleri katıldı.


Toplantıda birlik üyesi belediyelerin turizm destinasyonu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. İpekyolu Belediyeler Birliği ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, toplantının ilçelere hayırlı olmasını diledi ve katılımcılara teşekkür etti.


Toplantının ardından bir kültürel ve teknik gezi düzenlendi ve toplantı sona erdi.