-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merkeze bağlı 5 köyü ziyaret etti. İlyasbey köyü ile başlayan ziyaretlerine İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve İl Özel İdaresine bağlı kurum amirleri eşlik etti. Vali Aygöl, İlyasbey köyü kahvesinde köy halkıyla bir araya gelerek sohbet etti. Ardından Çavuş köyüne geçen Vali Aygöl, köy muhtarından köy hakkında bilgiler alarak vatandaşlarla sohbet etti. Vali Aygöl, "Köylerimizi yaşatmak, onları hayatta tutmak devlet olarak en önemli vazifelerimizden biridir. Nerede atan bir kalp, nefes alan bir can varsa oraya hizmet götürmek bizim görevimizdir." şeklinde konuştu.

Vali Şefik Aygöl, Kınık köyü ziyaretinin ardından Erkoca köyüne geçti. Erkoca köyünde halk buluşması gerçekleştiren Vali Aygöl, İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Son olarak Alpagut köyünde gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceleyen Vali Aygöl, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vali Aygöl, programını hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladı.