-

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrenci ve öğretim üyeleri, Gazze'de yaşanan insanlık dramını duyurmayı ve Filistin'e destek çağrısı yapmayı amaçlayan bir kampanya başlattı. Cumhuriyet Meydanı'nda açılan bir stantta, Gazze'deki vahşeti anlatan ve yardım kampanyası düzenleyen ekip, vatandaşları bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak için çaba sarf ediyor.


Kampanya kapsamında, 8 Kasım 2023 tarihinde sahnelenecek olan "Ziyafet Sofrası" isimli tiyatro oyununa davet edilen Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri, tanıtım turuna çıkarak kamu kurumları, özel işletmeler ve halkın yoğun olduğu alanlarda bilinçlendirme çalışmaları yapacak. Bu şekilde Filistin halkının çektiği sıkıntıları dile getiren ve destek çağrısında bulunan gençler, toplumun desteğini sağlamaya çalışacak.


Kampanyaya destek veren Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm Bölümü Öğretim Görevlisi Okan Mete, bu projeye öğrencilerle birlikte sosyal anlamda destek verdiklerini belirtti. Mete, siyasi bir amaç güdülmeden ve taraf olmadan, sadece insanî bir duruma dikkat çekmek ve yardım sağlamak için bu kampanyada yer aldıklarını vurguladı. Gazze'deki çocuk ölümlerine dikkat çeken Mete, vicdanlarıyla hareket ettiklerini ve Filistin halkının yanında olduklarını ifade etti. Tüm Tavşanlı halkını çarşamba günü Tavşanlı Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilecek ücretsiz tiyatro oyununa davet eden Mete, bu etkinlikle birlikte Filistin'e destek olmayı arzuladıklarını dile getirdi.


#DumlupınarÜniversitesi #Tavşanlı #Filistin #Gazze #destek #insanlık #kampanya #tiyatro