-

Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve trafik konforunu sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bu kapsamda Ofis Önü Bolvadin Köprüsü Bağlantı Yolu'nda gerçekleştirilen sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanmış ve yol hizmete açılmıştır.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yaptığı açıklamada çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini belirtmiştir. Başkan Koyuncu, tüm ekibiyle birlikte sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ve Emirdağ'ı daha güzel bir hale getirmek için çaba gösterdiklerini ifade etmiştir. Ofis Önü Bolvadin Köprüsü Bağlantı Yolu'nda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının tamamlanarak hizmete açılmasıyla birlikte ilçede yeni asfaltlı yolların kullanıma sunulduğunu belirtmiş ve bu durumun Emirdağ'a ve hemşehrilerine hayırlı olmasını dileyerek çalışmalara destek veren Afyonkarahisar İl Özel İdaresine ve özveriyle çalışan ekiplere teşekkür etmiştir.