-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta oynanan 4. hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü, Manisa 1965 Spor Kulübü'ne deplasmanda farklı bir mağlubiyet yaşadı. Maçı ev sahibi Manisa 1965 Spor Kulübü 6-0'lık skorla kazanarak büyük bir galibiyet elde etti.

Ev sahibi takım, maça hızlı bir şekilde başlayarak 5. ve 15. dakikalarda Murat Elkatmış'ın attığı gollerle maçın başında 2-0 öne geçti. 35. dakikada Mustafa Aktaş'ın kalecinin hatasını iyi değerlendirmesiyle durum 3-0 oldu. İlk yarının son dakikalarında ise İlyas Bircan'ın golüyle Manisa 1965 Spor Kulübü 4-0'lık bir skorla öne geçti.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Manisa 1965 Spor Kulübü, 68. dakikada Murat Elkatmış'ın attığı golle farkı arttırdı. Hemen ardından ise Mustafa Kaya'nın golüyle skor 6-0 oldu. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi.

Bu galibiyetle Manisa 1965 Spor Kulübü puanını 7'ye çıkardı. Öte yandan 1969 Bilecik Spor Kulübü, henüz ligde gol atma başarısı gösteremeyerek 1 puanda kaldı. Bu durum, takımın forvetlerinin etkisiz kalması ve büyük umutları boşa çıkarmasıyla tepkilere neden oldu.

Müsabakayı 1969 Bilecik Spor Kulübü yöneticileri Murat Gür ve Muhammet Okur da izledi. Bu mağlubiyetle birlikte takımın yöneticileri de hayal kırıklığına uğradı.

#BAL #Bilecik #Manisa #Spor #Futbol #Maç #Amatör #Galibiyet #Mağlubiyet