-

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Eskişehir Şubesi, genç ZMO öğrencileri ve mezunları buluşma kahvaltısı düzenledi. Bu etkinlikte ZMO öğrencileriyle mezunları bir araya geldi ve kariyer deneyimlerini paylaştılar.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eskişehir Genç ZMO Başkanı Melih Ertaşgin, "Mezun buluşmamıza katılan büyüklerimize, kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini bizlerle paylaşanlara teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza da desteklerinden dolayı saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kahvaltı etkinliğinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi Genç ZMO öğrencileri, önceki dönem mezunları ve Şube Yönetim Kurulu'ndan bazı isimler hazır bulundu. Bu etkinlikte, yönetim kurulu üyeleri öğrencilik yıllarından başlayarak, Genç ZMO geçmişlerini ve bugün neleri, nasıl gerçekleştirdiklerini örnekleriyle anlattılar. Mezun üyeler ise iş hayatında karşılaştıkları konuları öğrencilerle paylaştılar.

Etkinlikte söz alan Şube Yönetim Kurulu üyesi Dr. Nihal Can Ağırbaş, "Ziraat Mühendisi olmak, tarımın olmazsa olmazıdır. Fakültemizde ortak aldığınız derslerle başlıyorsunuz, ardından bölüm dersleri sizi bekliyor. Ancak mezun olduktan sonra buzağı yetiştirme, aşı yapma, budama, tarım ekonomisi gibi birçok konuda bilgili olmanız gerekecek. Her bir dersiniz önemlidir, bu yüzden kendinizi her alanda yetiştirmeniz çok önemlidir" dedi.

Şube 2. Başkanı Selma Güder ise öğrencilere başarılar dileyerek, "Öğrencilik ve iş hayatında karşılaşacağınız zorluklara karşı korkmamalısınız ve sağlam adımlarla ilerlemelisiniz. Çalışın, elinizden gelenin en iyisini yapın, kendinize güvenin ve dürüst olun. Yönetim kurulu olarak her zaman sizlere destek vermeye hazırız" dedi.